Treninger

Onsdager på Norges Idrettshøgskole fra 19.00 til 20.30. Vi har trening i Hall 2 der vi leier 3 baner. Én bane er satt av til trening for Herrer 1, én for Herrer 2 og én for rekrutter og nykommere.
Letteste måte å komme til treningen er å ta T-bane 6 til Sognsvann som er endeholdeplassen. Hallen ligger på den andre siden av veien for T-banestasjonen. Gå rundt den største bygningen og du finner hovedinngangen på andre siden. Spør etter Hall 2 i resepsjonen. Det er også gratis parkering for de som velger å bruke bil.
Det er garderober og dusjer tilgjengelig for de som ønsker å skifte og dusje der oppe. Noen velger også å gjøre dette hjemme.

Torsdager på Vålerenga Kultur- og Idrettspark, inngang C. Fra 18.00 til 19.30 spiller Mix 2 og fra 19.30 til 21.00 spiller Mix 1 og vår frispillergruppe. Bruk ruter.no for beste alternativ for deg. Kommer du med bil finnes det parkering foran Vallhall Arena, Dronning Margretes vei 11 er ny ankomst.
Søndager i Nydalen videregående skole. Vi har treningstid noen søndager i måneden. Følg med i vår Facebook-gruppe for oppdaterte tider. Treningene foregår uten trener.

Kontakt oss

Send oss en melding om du har spørsmål.

[contact-form-7 id=»246″ title=»Contact form 1″]